Tgrt Haber

Gaziantep, 'Melo'ya kapak olsun'

11 May 2015 01:24
Gaziantep, 'Melo'ya kapak olsun'

Gaziantepspor'da Erdem Şen, 90+5. dakikada boş kaleye golü yapamayan Erdem pozisyonu ve maçı değerlendirdi.

Gaziantepspor'da Erdem Şen, Beşiktaş maçının ardından konuştu. 90+5. dakikada boş kaleye golü yapamayan Erdem pozisyonu ve maçı değerlendirdi:

"Pozisyondan sonra her şeyi diyebiliriz. Top sert geldi, uzaktan geldim, koştum, yoruldum... Topun geleceğini bekledim ama sert geleceğini beklemedim. Ayağımı yumuşattım ama olmadı. İnanamadım. Babam bile inanamadı. Galip gelseydik iyi olacaktı. İlk yarı bizim açımızdan iyi geçti. Tempoya ayak uydurduk. Pas yaptık, ayağımızda top tuttuk. İkinci yarı baskı yedik. Bekliyorduk. İyi savuma yaptık. Galip gelemedik, sağlık olsun"

"MELO'YA KAPAK OLSUN"

Ligden düşme ihtimaliniz de Avrupa kupalarına katılma iddianız da yok. Geçen hafta Melo, 'Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler' diye bir açıklama yapmıştı. Ne diyorsun?" sorusuna ise "Buradan Melo'ya kapak olsun o zaman. Bence mücadele ettik" yanıtını verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...