Tgrt Haber

Golüyle sevindirdi, mesajıyla duygulandırdı! Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistinli çocuklara armağan...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2023 01:42 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 01:51
Golüyle sevindirdi, mesajıyla duygulandırdı! Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistinli çocuklara armağan...

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncularından Kerem Aktürkoğlu, İstanbul'da oynanan Manchester United maçında attığı golü, Filistin'deki tüm çocuklara armağan ettiğini söyleyen bir mesaj paylaştı. Kerem Aktürkoğlu'nun bu mesajı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi​'nde Galatasaray​, sahasında İngiliz ekibi Manchester United​ ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekibe beraberliği getiren golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu​, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Milli futbolcu, karşılaşmanın ardından paylaştığı mesajda Manchester United'a karşı attığı golü Filistinli çocuklara armağan ettiğini yazdı.

Kerem Aktürkoğlu

Kerem Aktürkoğlu'nun mesajı şöyle oldu:

Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin​'deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor.Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız.

https://twitter.com/keremakturkoglu/status/1729972246242881821

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...