Tgrt Haber

Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç'tan siyaset turu! Özgür Özel ve Bahçeli'nin ardından Ali Yerlikaya ile görüştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
19 Ağustos 2024 13:31 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 20:54
Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç'tan siyaset turu! Özgür Özel ve Bahçeli'nin ardından Ali Yerlikaya ile görüştü

Son dakika haberi: Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçı sonrası Ali Koç siyasi liderlerle sürpriz bir ziyaret turuna çıktı. Koç, önce CHP Genel Merkezi'nde CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret etti. Sonraki durağı ise MHP Gnel Başkanı Bahçeli oldu. Son olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç​​, Göztepe-Fenerbahçe maçında bir kişinin saldırısına uğramış ve yere düşmüştü. Yaşananlar hala gündemdeki yerini korurken Ali Koç​​, bugün bir dizi sürpriz ziyarete imza attı.

Koç, önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile bir araya geldi. Görüşmede Ali Koç​​'a FB Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Görüşmenin içeriğiyle ilgili henüz detay paylaşılmadı. 

Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç, Özgür Özel ile görüştü - 1. Resim

BİR SONRAKİ DURAĞI MHP OLDU

Ali Koç​​'un, bir sonraki durağı ise MHP oldu. Koç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere Başkanvekili Erol Bilecik İLE ile birlikte MHP Genel Merkezine geldi. Koç'u MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız karşıladı.

Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç'tan siyaset turu! Önce Özel ardından Bahçeli - 3. Resim

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Ali Koç​​'un yere düşürülmesiyle ilgili, "Saha içinde daha farklı bir şiddet uygulansaydı bunun altından nasıl kalkacaktık?" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç'tan siyaset turu! Önce Özel ardından Bahçeli - 3. Resim

KOÇ'UN SON DURAĞI İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA OLDU

Ali Koç​​ günün son temasını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptı. Bakan Yerlikaya bu ziyareti sosyal medya hesabından "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç​​ ve Koç Holding Yönetim Kurulu’nun kıymetli üyelerini kabul ettik. Sayın Koç’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." diyerek duyurdu.

Göztepe maçında yere düşürülmüştü! Ali Koç'tan siyaset turu! Özgür Özel ve Bahçeli'nin ardından Ali Yerlikaya ile görüştü - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...