Tgrt Haber

G.Saray'dan Ibrahimovic açıklaması

11 May 2015 19:50
G.Saray'dan Ibrahimovic açıklaması

Galatasaray Kulübü'nün başkan adayı Özbek, seçildiği takdirde Zlatan Ibrahimovic'i transfer edeceklerine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını, İsveçli yıldız futbolcuyla ilgili herhangi bir tasarruflarının olmadığını açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün başkan adayı Dursun Özbek, seçildiği takdirde Zlatan Ibrahimovic'i transfer edeceklerine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını, İsveçli yıldız futbolcuyla ilgili herhangi bir tasarruflarının olmadığını açıkladı.

Ibrahimovic'in önemli bir futbolcu olduğunu anlatan Özbek, şunları kaydetti: "Ibrahimovic ile ilgili söylentiler benim söylemim değil. Medya gıyaben bunu yazıyor. Ben böyle bir söylem içinde bulunmadım. Özellikle şu kritik dönemde böyle bir söylem içine girmenin ne kadar yanlış olacağının farkındayım. Öyle bir tasarrufum ve düşüncem yok. Elbette Zlatan Ibrahimovic çok önemli bir isim. Galatasaray Kulübü benzer yıldızları daha önce de takımda oynatmıştır. Fakat bu, bugünün işi değil. Biz şu anda şampiyonluk yarışındayız. Sadece şampiyonluğa odaklanmışız. Dördüncü yıldızdan başka bir şey düşünmüyoruz. Onun için çalışıyoruz. Transfer işi seçildikten sonraki işler. Bu manada ne bir söylemim ne de bir yorumum var. Bunu yakıştırmışlar ve bu şekilde yazmışlar."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...