Tgrt Haber

Haji Wright Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya getirdi! Golcü için kesenin ağzı açıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Türkiye Gazetesi
13 Ocak 2023 03:02 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 03:07
Haji Wright Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya getirdi! Golcü için kesenin ağzı açıldı 

Antalyaspor'un golücü futbolcusu Haji Wright, ara transfer döneminde Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi. Süper Lig'de ilk iki sırayı paylaşan ezeli rakipler, 24 yaşındaki santrforu transfer etmek istiyor. Haji Wright bu sezon Süper Lig'de 16 maça çıkıp 10 gol attı.

Antalyaspor​'un ABD'li golcüsü Haji Wright​'ın Rusya ekibi Lokomotiv Moskova'dan gelen cazip teklifi neden geri çevirdiği ortaya çıktı. 24 yaşındaki santrfor, Galatasaray​ ya da Fenerbahçe​'de forma giymek istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal döneminde Antalyaspor'a kazandırılan Haji Wright için Akdeniz ekibinin başkanı Aziz Çetin, iki kulüp yönetimiyle de transferin şartlarını görüştü

BONSERVİS + TAKAS TEKLİFLERİ MASADA

İki kulübün de Antalyaspor'a ilk teklifi bir miktar bonservis + kadroda düşünmedikleri isimler oldu. Fenerbahçe'nin takasta teklif ettiği isimler arasında Lemos, Miha Zajc, Bruma ve Serdar Dursun yer alıyor. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'in bu isimlerden Serdar Dursun'a sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan, Haji Wright’ın İtalya ve İngiltere’den de talipleri olduğu gelen haberler arasında. Antalyaspor forması ile bu sezon 17 maça çıkan Haji Wright, 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

ABD Milli Takımı'yla 2022 Dünya Kupası'nda top koşturan yıldız isim 1 de gol sevinci yaşamıştı.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...