Tgrt Haber

Hamburg taraftarını yıkan yanlış anons! Sahaya böyle daldılar, akıllara Fenerbahçe geldi

Editör: Murat Makas / Kaynak: Türkiye
29 May 2023 14:00 - Güncelleme : 29 May 2023 14:14

Almanya Bundesliga 2'de Hamburg taraftarı bir üst lige yükseldiklerini zannederek şampiyonluk kutlamak için sahaya atladı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası akıllara 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe-Bursaspor maçındaki yanlış anons geldi.

Almanya Bundesliga​ 2'de Hamburg​ deplasmanda Sandhusen’i 1-0 mağlup etti. Sonucun ardından Hamburg taraftarları, Bundesliga'ya yükseldiklerini zannederek sahaya atladı.

Ancak bu sırada ikincilik mücadelesi veren bir diğer takım Heidenheim’ın maçı oynanmaya devam ediyordu. Heidenhim, J. Regensburg karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 90+9'da gelen golle 3-2'ye çevirmeyi başardı ve Bundesliga'ya yükselen ikinci takım oldu. J. Regensburg ise 17. sırada kalarak küme düştü.
Bu sonuç sahaya inen Hamburg taraftarını büyük üzüntüye uğrattı. Ligi üçüncü sırada tamamlayan Hamburg play-out'ta Stuttgart ile karşı karşıya gelecek.

BENZER OLAY SÜPER LİG'DE YAŞANMIŞTI

Akıllara 2009-2010 sezonunda Süper Lig'de yaşanan anons skandalı geldi. Bursaspor ile Fenerbahçe, o sezon kıran kırana geçen bir şampiyonluk yarışı yaşadı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1-1 devam eden maçta, maçın son dakikaları oynanırken Bursa’dan gol haberi olduğu, Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği anons edildi. Fenerbahçe bu sonuçla şampiyon olduğu şeklinde statta yapılan anons taraftarı şaşırtmıştı. Yapılan bu anons sonrası Fenerbahçe taraftarı sahaya atlamış ve büyük sevinç yaşamıştı. Bazı taraftarlar timsah yürüyüşü yaparak Bursaspor'a göndermede bulunmuştu.

Kaynak: Türkiye
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...