Tgrt Haber

Hamza Hamzaoğlu, 'Doğal olarak tepki verdi taraftar'

25 Ağustos 2015 01:05
Hamza Hamzaoğlu, 'Doğal olarak tepki verdi taraftar'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor'a kaybedilen 2-1'lik maç sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. İşte genç teknik adamın açıklamaları; "Doğal olarak tepki verdi taraftar, çünkü mağlubuz ve santrfor çıkıyor. Normalde çıkmaz santrfor" diyen Hamzaoğlu, daha sonra tepki çeken bu kararının gerekçesini açıkladı. Burak'ın top taripteyken savunma pozisyonu almamasını eleştiren Hamzaoğlu, "Bu yüzden rakip üzerimize geliyordu. Orada Umut'u koşan-bozan oyuncu olarak kullanmayı düşündüm" dedi.

Karşılaşmayı değerlermenin ise zor olduğunu belirten Galatasaray Teknik Direktörü, "2 haftadır şanssız goller yiyoruz. Topa sahipten hatalarımızla rakip golle burun buruna geliyor" dedi. Lige kötü başladıklarını ama herşeyin devam edeceğini belirten Hamzaoğlu, "Daha 32 hafta var kimse merak etmesin. Toparlanıp eski günlere döneriz. Eksikler var görüyoruz. Ayrıca daha formumuzu da yakalamadık" diye konuştu.

Hamzaoğlu, 2. golde büyük bir hataya imza atan ve maç sonrası tribünlere dönerek "Benim hatam" diyen Muslera'ya da sahip çıktı. "Muslera'nın geçen sene yaptıkları göz ardı edilemez. Forvet hata yapar orta saha var, orta saha hata yapar defans var, defans hata yapar kaleci var" diyen Hamza Hamzaoğlu, kalecinin aynı şansa sahip olmadığını ifade etti. "Muslera da toparlanacak ve neler yapacağımızı herkes görecek" diyen Galatasaray Teknik Direktörü, Uruguaylı kalecinin maçtan sonra tribünlere yaptığı "Benim hatam" hareketi içinse "Muslera'nın hatası değil hepimizin hatası. Ben oyuncularımın hiçbirinde kusur bulmuyorum. Ellerinden geleni yaptılar ama bazen top içeri girmez" diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...