Tgrt Haber

Hamzaoğlu, 'Çocukken Fenerbahçeliydim'

05 Ocak 2015 16:55
Hamzaoğlu, 'Çocukken Fenerbahçeliydim'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımda maliyeti yüksek transferler düşünmediğini söyledi. Başarılı teknik adam samimi açıklamalarda bulunurken, çocukluğunda Fenerbahçeli olduğunu da ifade etti.

Futbolculuk yıllarında Galatasaray forması giyen ve şimdilerde sarı-kırmızılı camiaya teknik direktör olarak dönen Hamzaoğlu, Galatasaray Dergisi'nin Ocak sayısında açıklamalarda bulundu. Futbolculuk döneminde Galatasaray'dan ayrılışını anlatan Hamzaoğlu, "Anlaşamadık. Ben Galatasaray'da ikinci kaptan pozisyonundaydım, bana farklı bir şekilde teklif gelmesini isterdim ama üç arkadaşımla beraber aşağıya çağrıldık, 'size bu rakam veriliyor kabul ediyorsanız imzalayın' dendi. Bunu da benim kabul etmem söz konusu değildi. O zaman bonservisten kalma olayı da vardı, Galatasaray'dan ayrılmayı zaten asla düşünmüyordum. Son güne kadar Galatasaray'dan adım bekledim, söyledikleri rakamdan bir kuruş çıksalar yine kabul edeceğimi söyledim ama onlar teklifi daha da düşürdüler" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...