Tgrt Haber

Hamzaoğlu devre arasında ne dedi?

21 Mart 2015 20:58
Hamzaoğlu devre arasında ne dedi?

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu devre arasında takıma söylediklerini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu'nun açıklamaları... "Maça çok kötü başladık. Rakibimiz de aldığı her topu uzun oynayınca mesafelerimiz açıldı. Herşeye rağmen ilk yarıda yine de 4-5 pozisyonumuz vardı. Devre arasına 2-0 ile girdik. İlk yarıda kenardan müdahale edemedik. Herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyordu. Devre arasında biraz daha sakin olmamız gerektiğini topu tutup sonra golü düşünmemiz gerektiğini konuştuk. Oyuncularımı ve Kasımpaşa takımını tebrik ediyorum. Göze hoş gelen bir oyun olmadı belki ama iyi bir mücadele oldu. Abdurrahim Albayrak'ın tonsiyonu çıkmıştı. Düşürdüler az önce tekrar çıkmış sanırım. Hastaneye ya da evine götürecekler. İnşallah bir şey olmaz.

DERBİ MESAJI
Gönlümden geçen bir skor yok. Ne olursa bizim için hayırlı olsun istiyorum. Sıralamada son hafta lider olmak önemli. Kendi oyunumuzU sahaya yansıtarak maçlarımızı kazanmak bizim için daha önemli. Kazanamasaydık yarınki maçın biizm için hiç bir anlamı yoktu."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...