Tgrt Haber

Hamzaoğlu için yeni iddia, Fatih Terim'in ekibinde yer alacak

18 Kasım 2015 23:52
Hamzaoğlu için yeni iddia, Fatih Terim'in ekibinde yer alacak

Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun EURO 2016'da Fatih Terim'in ekibinde yer alacağı iddia edildi.

Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu'nun EURO 2016'da Fatih Terim'in ekibinde yer alacağı iddia edildi.EURO 2016 elemelerinde Fatih Terim'in yardımcılığını yaptığı dönemde Galatasaray'dan teklif alan Hamzaoğlu, Federasyonun izni ile sarı kırmızılıların bu teklifini kabul etmişti.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Hamzaoğlu'nun önünü açmak adına Federasyon yetkilileri dönemin yardımcı teknik direktörün ayrılmasına onay vermişti. Ancak her zaman kendisine kapının açık olduğunu belirtmişlerdi.

ALİ DÜRÜST ETKİSİ

Şimdiyse kulislerde Hamzaoğlu'nun tekrar milli takıma döneceği iddiaları var. Hamzaoğlu'nu Galatasaray'a getiren isimlerin başında dönemin etkili isimlerinden Alı Dürüst'ün de şu an Federasyon Başkanvekili olması da bu iddiaları güçlendiriyor.Yaşanan bu gelişmeler ışığında Hamzaoğlu'nun Terim'in ekibinde yer alması sürpriz olmayacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...