Tgrt Haber

Hamzaoğlu zaferi anlattı, '10 dakika bize yeter'

18 Ekim 2015 04:42
Hamzaoğlu zaferi anlattı, '10 dakika bize yeter'

Galatasaray Teknik Direkörü Hamza Hamzaoğlu, 90 dakika sonrası maçı nasıl çevirdiklerini anlattı.

Hamzaoğlu, "Aslında ilk yarı da kötü oynamadık ama devre arasında oyunu analiz ettik ve daha fazla gol bulabileceğimizi takıma söyledik. İkinci yarı istediğimiz Galatasaray'ı sahada bulduk. Bu takım yoğun tempolara daima hazır. Önce Benfica ile oynayacağız. Galip gelip Avrupa'da devam etmek istiyoruz. Taraftara da çok teşekkür ediyorum. Onlar bizi desteklemekten vazgeçmesinler yeter. Çünkü maçı çevirmek için bize 10 dakika bile yeter" dedi. 

SEMİH'İN SATIŞINA İZİN VERMEM
İtalyan basınında Inter'in Semih Kaya'yı istediği yönünde çıkan iddiaların hatırlatıldığı Hamzaoğlu, "Semih'i vermeyi düşünmem. Şu anda oynatmıyoruz belki ama bizim için önemli bir oyuncu. Chedjou ile Hakan iyi götürüyorlar. Tüm oyuncularımızdan memnunum. Hepsi koysak oynayacak durumdalar. Koray Günter ile Jem Karacan koysak çok iyi oynarlar ama maça 11 kişi çıkabiliyoruz" dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...