Tgrt Haber

Hamzaoğlu'dan Ozan Tufan için ilk itiraf

12 Ağustos 2015 11:49
Hamzaoğlu'dan Ozan Tufan için ilk itiraf

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, Melo son kararını cuma gününe kadar verecek, bizle ya da bizsiz devam edecek. Biz hazırlığımızı Melo gidecek şekilde yaptık. Melo kalırsa bir fazla oyuncumuz olacak.
"Niasse konusunda kesin bir karar vermiş durumda değiliz"
Niasse benim eski oyuncum, bize katkı sağlayacaktır ancak şu anda netleşen bir durum yok, kesin bir karar vermiş durumda değiliz. Sadece Niasse ile ilgili değil, başka oyuncular ile ilgili de düşüncülerimiz var. Biz zor durumda değiliz, istediğimiz zaman istediğimiz oyuncuları da alabilecek güce sahibiz ancak ekonomik hareket etmek zorundayız. Biz, gereksiz transfere karşıyız. Bizim işimiz kişilerle değil, takımla. Bugünümüzü düşünerek yaptığımız transferler var, yine aynı şekilde yarını düşünerek yaptığımız transferler de var. 
"İnşallah Ozan'ı da aramızda görürüz"
Ozan Tufan transferi için başkanlar görüşüyoruz, inşallah Ozan'ı da aramızda görürüz. Rakamlar üzerinde bir pazarlık söz konusu ancak her şeyin bir değeri var, o değerin üstünde bir şey olursa ben de buna karşı çıkarım.
"Alex Telles'in değerini bulsaydı gerekeni yapardık"
Verilen rakam bizi tatmin etmedi, Alex Telles'in değerini bulsaydı biz de gerekeni yapardık, ancak istediğimiz rakam verilmedi. Biz, sadece alan değil; satan da bir kulüp olmak istiyoruz

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...