Tgrt Haber

Hamzaoğlu'nu üzen futbolcu

18 Ekim 2015 01:04
Hamzaoğlu'nu üzen futbolcu

1-0'dan geriden gelip 29 dakikada 4 gol bularak Gençlerbirliği'ni mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyeti yorumladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği’ni 4-1 yendikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, devre arasında oyunculara gördükleri eksiklikleri anlattıklarını ve ikinci yarıda çok iyi oyun sergilediklerini belirtti.
Hamza Hamzaoğlu’nun galibiyet sonrasındaki sözleri şöyle;
“İlk yarı çok kötü oynadığımızı söylemem ama skoru bulan rakipti. Oyunu daha iyi seviyeye çıkarırsak golleri bulacağımızı biliyorduk. Oyunculara da uyarıda bulunduk. İkinci yarıda çok iyiydik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 1-0’dan sonra bu reaksiyonu göstermeleri önemliydi.
“KORAY’I OYNATAMIYORUM, ÜZGÜNÜM”
Ben sadece Yasin ve Bilal’den değil, tüm oyuncularımdan memnunum. Koray’ı oynatamıyorum bu yüzden üzgünüm. Kadroya da alamıyorum. Koray ve diğer kadroya giremeyen tüm oyuncular antrenmanlarda çok iyi ama… Her geçen gün daha da iyi olacağız. İnşallah bu çıkışı sürdürürüz.
Yoğun bir tempoya giriyoruz. Galatasaray bu tempoya alışık. Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Şampiyonlar Ligi’ndeki başlangıcımızı da düşünürsek, bu maç fazlasıyla önemli hale geldi. İnşallah Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetle tanışırız.
TARAFTARA TEŞEKKÜR
Taraftara teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek vardı. Oyuncular iyi ya da kötü oynasalar da desteklerini azaltmasınlar. Bize bazen 10 dakika bile yeter maçı çevirmek için.”

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...