Tgrt Haber

Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli geliyor

18 Kasım 2015 20:07
Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli geliyor

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray yeni hocasını belirlemek üzere. Başkan Dursun Özbek, yılların deneyimi Mustafa Denizli ile prensipte anlaştı.

Galatasaray yıllar sonra yeniden Mustafa Denizli'ye emanet ediliyor. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına kimi getireceği merak konusu olan Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, jet hızıyla kararı verdi.

İlk teklifi reddetmiş

Dursun Özbek'in bir süre önce Denizli ile görüştüğü ortaya çıktı. Yakın bir süre önce teklif götürülen Denizli'nin, "Şu anda takımın başında bir teknik direktör var. O görevinin başındayken benim size net bir yanıt vermem şık ve etik olmaz" diyerek, teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu ile yönetim kurulu arasında iplerin gerilmesinin ardından Denizli ile yeni görüşmeler yaptığı ifade edildi.

Yönetimden onay çıktı

Galatasaray'ın ısrarlı tutumu ve Hamza Hamzaoğlu'yla ayrılık kararı almasının ardından Mustafa Denizli'nin Sarı-Kırmızılı kulübün başına geçmeye ikna olduğu bildirildi.

Yönetim kurulunun bu akşam saatlerinde yaptığı toplantıda Mustafa Denizli ismine de yöneticilerin büyük kısmından onay çıktığı ifade edildi.

Galatasaray'ın, tüm ihtimallere karşılık ismi çok fazla bilinmeyen yabancı bir teknik adamı da alternatif olarak tuttuğu kaydedildi. Yönetimin, Mustafa Denizli ile yapılacak resmi anlaşmayı yarın duyurması bekleniyor.

Yarı final oynatmıştı

Mustafa Denizli bilindiği üzere Galatasaray'la 1987-88 sezonunda şampiyonluk yaşamış, 1988-1989 sezonunda ise o zamanki ismiyle Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynayarak Türk futbol tarihinin o dönemki en büyük başarısına ulaşmıştı.

Denizli başarılı kariyerinin devamında 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe ile 2008-2009 sezonunda ise Beşiktaş'la şampiyonluklar yaşayarak, üç büyük kulüple şampiyonluk yaşayan ilk ve tek teknik direktör olarak tarihe geçmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...