Tgrt Haber

Hentbol camiasını hüzne boğan ölüm! Milli Takımı kaptanı Cemal Kütahya ile oğlu depremde hayatını kaybetti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
13 Şubat 2023 23:27 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 08:49
Hentbol camiasını hüzne boğan ölüm! Milli Takımı kaptanı Cemal Kütahya ile oğlu depremde hayatını kaybetti 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'li deprem spor camiasını da etkiledi. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) depremlerde, A Milli Erkek Takımı kaptanı Cemal Kütahya ile oğlu Çınar Kütahya'nın vefat ettiğini duyurdu.

Türkiye​'nin Güney'inde büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6'lık depremler büyük yıkıma yol açarken spor camiası da yıkımdan etkilenenler arasında yer aldı. 
Türkiye Hentbol Federasyonu'nun sosyal medya hesabından, "Antakya​'da yaşadığı evin enkazı altında kalan A Milli Erkek Hentbol Takımımızın kaptanı, canımız Cemal Kütahya'nın ve oğlu Çınar Kütahya'nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız" paylaşımı yapıldı.

Cemal Kütahya ve oğlu Çınar Kütahya'ya Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilenen açıklamada, "Ülkemizi yıllarca en üst seviyede başarıyla temsil eden Cemal Kütahya'nın ismini yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ülkemize kattığın her şey için teşekkürler Cemal. Biz senden razıyız, seni unutmayacağız" açıklamasında bulunuldu.  

KAYINVALİDE ENKAZ ALTINDA 

THF Başkanı Uğur Kılıç da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cemal Kütahya, koca yürekli adam, milli takımımızın kaptanı, sizi dört gözle bekledik. Sen oğlunu kucakladın, cennete yürüdünüz. Çok üzgünüm çok. Cemal'in eşi ve kayınvalidesine henüz ulaşılmadı. Çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...