Tgrt Haber

Higuain'in cezası belli oldu

05 Nisan 2016 21:53
Higuain'in cezası belli oldu

Napoli’de forma giyen Arjantinli golcü Gonzalo Higuain’e, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 31. haftasındaki Udinese maçında kırmızı kart gördükten sonra hakeme yaptığı hareketten ötürü 4 maç men cezası verildi.

Ligin hukuk ve disiplin işlerinden sorumlu Serie A Birliği spor  yargıcı, Napoli’nin deplasmanda Udinese’ye 3-1 yenildiği maçın 75. dakikasında  ikinci sarıdan kırmızı kart gören Higuain’e, 4 maç men ve 20 bin avro para cezası  verdi.Higuain’in bu cezayı almasındaki gerekçenin, maçın hakemi Massimiliano  Irrati’ye yönelik agresif hakaretleri ve fiziki müdahalede bulunması olduğu  belirtildi.
 
Napoli’nin bu sezon Juventus’a karşı verdiği şampiyonluk mücadelesinde  takımını sırtlayan Arjantinli golcü, 31 haftada attığı 30 golle ligde gol  krallığı yarışında uzak ara önde bulunuyor. Higuain’e verilen 4 maçlık ceza nedeniyle Serie A'da zirve mücadelesi  veren Napoli, gelecek haftalarda en önemli gol silahından yoksun kalacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...