Tgrt Haber

Hikmet Karaman'dan Faruk Koca iddiası: Bana da yumrukla saldırdı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: A Spor
12 Aralık 2023 08:37 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 08:52
Hikmet Karaman'dan Faruk Koca iddiası: Bana da yumrukla saldırdı

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, Başkent ekibini çalıştırdığı dönemde kendisine de yumruklu saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Rizespor​ ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, mücadelenin hakemi FIFA kokartlı hakemi Halil Umut Meler​'e yumruklu saldırı düzenleyen Ankaragücü​ Başkanı Faruk Koca​ bir anda Türkiye'nin konuştuğu adam haline geldi. Olay sonrası kalp sıkışması şikayetiyle alelacele hastaneye giden ve burada tedavi altına alınan Koca hakkında çarpıcı bir iddia geldi.    

"ŞİMDİ AÇIKLIYORUM"

Tecrübeli Teknik Direktör Hikmet Karaman​, Ankaragücü'nda görev aldığı dönemde Başkan Faruk Koca'nın kendisine de saldırı düzenlediğini iddia etti.

A Spor canlı yayınına katılan Karaman, burada yaptığı açıklamada "Faruk Koca, Ankaragücü’nü çalıştırırken bana da yumrukla saldırdı. O zaman açıklamadım ama şimdi açıklıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: A Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...