Tgrt Haber

İlkay o takım için Barcelona'yı reddetti

19 Şubat 2016 16:00
İlkay o takım için Barcelona'yı reddetti

Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın ismi, Juventus'a transfer olacağı dedikoduların arasında Manchester City ile anılmaya başlandı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen İlkay Gündoğan'ın takımdan ayrılacağı ve Manchester City'e gideceği iddia edildi. Alman basınında yer alan haberlere göre, Guardiola'nın yeni sezon planları arasında yer alan başarılı oyuncu, Barcelona'nın kendisine yaptığı teklifi reddederek, Katalan ekibinin yöneticilerine yeni sezonda İngiliz ekibinin formasını giyeceğini söyledi.Sözleşmesi uzatılmadığı için kulübe büyük tepki gösteren ve ayrılmak istediğini belirten İlkay'ın, Haziran ayında City'nin yolunu tutması bekleniyor.Uzun süre sakatlıklarla boğuşan başarılı oyuncu, bu sezon Dortmund formasıyla ligde 20 maçta 1 gol 2 de asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...