Tgrt Haber

İsmail Kartal'dan maç sonrası Bonucci açıklaması!

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 22:47 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 22:52
İsmail Kartal'dan maç sonrası Bonucci açıklaması!

Fenerbahçe'nin, Trendyol Süper Lig'de Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası teknik direktör İsmail Kartal galibiyeti değerlendirdi. Ayrıca Bonucci hakkında da konuşan Kartal, "Çok önemli bir şeyi yok" dedi.

Trendyol Süper Lig​'in 22. haftasında Fenerbahçe​, deplasmanda RAMS Başakşehir​ ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi​'nin golüyle 3 puana uzandı.

Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal​, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Kartal, "Çok çok önemli bu galibiyet. Başakşehir son haftalarda yükselişte olan bir takımdı. Biz de güçlü yönümüzü ortaya koyduğumuzda herkesi yenebileceğimizi gösterdik. İlk devre 11'e 11'ken 5-6 tane net gol pozisyonumuz vardı. 71 kez rakip ceza alanında topla buluşmuşuz. Bu rekor diyelim.

"OYUNU DOMİNE EDEN FENERBAHÇE VARDI"

Bunun 30'u ilk yarı 11'e 11'ken gerçekleştirmişiz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra tabii daha etkili oynadık. Kapanan savunmayı açmakta zorlandık. Sonuçta maç başından sonuna kadar oyunu domine eden Fenerbahçe vardı. 1-0 kazanabildik, daha farklı da kazanabilirdik. Böyle maçlar stresli olur. Kazandığımız için mutluyum" dedi.

"BONUCCİ'NİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEYİ YOK"

Leonardo Bonucci'nin sağlık durumu hakkında da konuşan Kartal, "Çok önemli bir şeyi yok. Tedbir amaçlı kadroya almadım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...