Tgrt Haber

İspanya'da Arda Güler kavgası! Takımlar resmen birbirlerine girdi

28 Ocak 2024 02:09 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 02:10
İspanya'da Arda Güler kavgası! Takımlar resmen birbirlerine girdi

Arda Güler'in İspanya'daki popülerliği her geçen gün artmaya devam ederken Real Madrid'te kalıp kalmayacağı büyük merak konusu oldu. Transfer döneminin açılmasıyla Arda Güler hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid​'in çiçeği burnunda yıldızı Arda Güler​'in takımdan kiralık olarak ayrılacağı iddia edilmişti. Ancelotti'nin henüz forma şansı vermediği genç oyuncunun oynamadığı için mutsuz olduğu aktarılmıştı. Arandina, Atletico Madrid​ ve son olarak Las Palmas​ karşılaşmalarında sahaya çıkan Arda Güler, henüz Santiago Bernabeu'da sahne alamadı.

İspanya'da birçok takım Arda Güler'in oynamamasını fırsat bilip Real Madrid'in kapısını çaldı. Özellikle Villarreal​ ve Sevilla'nın çok istediği Arda Güler için transfer pazarlıklarında adeta kavga çıktı. İki takımın birbirine girdiği transfer tekliflerini Real Madrid Başkanı Florentino Perez araya girerek direkt olarak reddetti.

TAKIMDA KALIYOR

Arda Güler'in kesin olarak takımda kalacağı öğrenilirken, genç oyuncunun ligin devamında yavaş yavaş süre alacağı ifade edildi.

YELEĞİNİ YERE FIRLATMIŞTI

İspanya LaLiga'da Real Madrid'in sahasında lig sonuncusu Almeria'yı 3-2 mağlup ettiği maçta yine forma giyemeyen Arda Güler, oyuna giremeyeceğini öğrendiği an ısınma yeleğini yere fırlatarak soyunma odasına gitmişti. Bu olay sonrası İspanyol takımları transfer için sıraya girmiş fakat Real Madrid yine de reddetmişti.

Kaynak: Mynet
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...