Tgrt Haber

İspanyol basını duyurdu: Arda Güler yeşil sahalara dönüyor

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2023 18:15 - Güncelleme : 30 Kasım 2023 18:15
İspanyol basını duyurdu: Arda Güler yeşil sahalara dönüyor

Fenerbahçe'den rekor bedelle İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'e transfer olan Milli oyuncu Arda Güler'den sevindiren haber geldi. 

Fenerbahçe'den 20 milyon Euro'ya Real Madrid​'e transfer olan ve sonrasında sakatlıklar yüzünden forma şansı bulamayan Arda Güler​ için yeni bir gelişme yaşandı.

Marca'da yer alan habere göre, 18 yaşındaki genç futbolcunun, bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

Arda Güler'in geri dönüşü için bir tarih belirlenmediği ve İspanyol ekibinin doktorlarının genç oyuncunun uzun süredir beklenen çıkışını sakin bir şekilde gerçekleştirmek istediği aktarıldı. 

Öte yandan gazeteci Yağız Sabuncuoğlu​, Arda Güler'in takımla çalışmalara başladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Savuncuoğlu, "Arda Güler saha çalışmalarına başladı. Takıma katılmasına kısa bir süre kaldı." dedi. 

SAKATLIKLAR REAL MADRID'İ BIRAKMIYOR! 

Öte yandan Real Madrid'de sakatlığı bulunan Aurelien Tchouameni'nin de bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı ifade edildi. İspanyol eldiven Kepa Arrizabalaga'nın ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ve 2 Aralık Cumartesi günü Granada'ya karşı oynanacak maçta hazır olmasının beklendiği belirtildi.

Real Madrid'de Thibaut Courtois, Eder Militao, Luka Modric, Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga'nın sakatlıklarının devam ettiği hatırlatıldı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...