Tgrt Haber

İsrail basınından çarpıcı iddia: Beşiktaş maçı tarafsız sahada oynanabilir

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
31 Ağustos 2024 17:15 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 20:24
İsrail basınından çarpıcı iddia: Beşiktaş maçı tarafsız sahada oynanabilir

Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano'yu İstanbul'da farklı yenmesiyle birlikte adını gruplara yazdırmıştı. Cuma günü gerçekleşen grup kuraları sonucu rakipleri belli olan Beşiktaş, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i İstanbul'da konuk edecek. İsrail basını ise çarpıcı bir iddiada bulundu.

Beşiktaş​'ın İsviçre ekibi Lugano'yu farklı yenmesiyle birlikte gruplara kalmasının ardından kura çekimi geçtiğimiz cuma günü gerçekleşti. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi​'nde Frankfurt, Ajax , Maccabi Tel Aviv​, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşti.

İstanbul​'da oynanması gereken Beşiktaş ile İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv arasındaki maç konusunda İsrail basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İsrail basınından çarpıcı iddia: Beşiktaş maçı tarafsız sahada oynanabilir - 1. Resim

TARAFSIZ SAHADA OYNANABİLİR

İsrail basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı mücadele tarafsız bir sahada oynanabilir.

İsrail basınından Walla haber sitesi, güvenlik ve Tel Aviv ile Ankara arasındaki diplomatik ilişkilerin kötüleştiğini gerekçe göstererek maçın İstanbul'da oynanma ihtimalinin düşük olduğuna dikkati çekti. 

İsrail basınından çarpıcı iddia: Beşiktaş maçı tarafsız sahada oynanabilir - 2. Resim

İDDİAYI DESTEKLEMEK İÇİN ÖRNEKLER GÖSTERDİLER

Haberin devamında bu iddiayı desteklemek için Türk ekipleriyle İsrail takımlarının son dönemde karşı karşıya geldiği basketbol maçları da örnek gösterildi.

Maccabi Tel Aviv'in İstanbul'da oynayacağı maçın geçmişte Litvanya'ya alındığı belirtilirken, aynı şekilde Anadolu Efes ile oynayacakları karşılaşmanın ise Letonya'da oynandığı vurgulandı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...