Tgrt Haber

İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu!..

14 Temmuz 2014 13:01
İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu!..

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray Futbol Takımı'nın kamp kadrosu belli oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray Futbol Takımı, sezon öncesi hazırlık kampı için bugün öğlen saatlerinde özel bir uçuşla Avusturya'nın Salzburg kentine hareket edecek. Sarı-Kırmızılılar buradan kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine geçecek. Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor.
Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Armindo Bruma, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Nordin Amrabat, Furkan Özçal, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Muhammed Alperen Uysal, İsmail Çipe, Hüseyin Altuğ Taş, Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, Berk Yıldız, Birhan Vatansever, Emre Tosun. Felipe Melo, Aurélien Chedjou ve Fernando Muslera kampa daha sonra katılacak. (Kaynak: Sporx)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eda13 Ağustos 2023 13:48

Aylece gitmek istyiorum.ben 54 yaşındayım.iki cocuum var abazada doğdum büyüdüm ama savasdan dolayı yasiyamiyorus abazada.lutfen varsa böyle imkan ben ve benim iki çocuk yenizelandaya göç etmek istiyoruz.

Sonraki Haber Yükleniyor...