Tgrt Haber

Jeremain Lens: Futbolcu olarak Hollanda'ya asla dönmeyeceğim

31 Mart 2017 19:21
Jeremain Lens: Futbolcu olarak Hollanda'ya asla dönmeyeceğim

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve taraftarların sevgilisi haline gelen Jeremain Lens, kariyeri ile ilgili olarak, "Hollanda'ya futbolcu olarak asla dönmeyeceğim." dedi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu, Hollanda basınına verdiği röportajda babasının ölümünün ardından çıktığı Osmanlıspor maçını anlattı ve Hollanda'ya geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili konuştu.

"MAÇTAYDIM AMA HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

Lens, 1-0 kazandıkları Osmanlıspor maçı hakkında, ''Babamın ölmesinin üzerinden 24 saat geçmişti. Karşı takım benim için bir pankartla sahaya çıkmıştı. Türk basını da tüm hafta boyunca bana saygı gösterdi. Bu sadece kariyerimde bir maçtı. Cumartesi babam öldü, Hollanda'ya gittim. Gece 12'de tekrar İstanbul'a döndüm ve kulübe gittim. Hiç uyuyamadım ve maça çıktım. Maçtaydım ama kafam maçta değildi. Hiçbir şey hatırlamıyorum.'' sözlerini kullandı.

"EN SON NE ZAMAN AĞLADIM BİLMİYORUM"

Hollandalı futbolcu, ''Babam hastalandığında, her zaman sakin kaldım. Sorunları çözmeye çalıştım. Bazıları bunun için bana cool dediler, bazıları ise başka şeyler. Hiçbir panik yapmadım. Ama ben de bir insanım. Babam öldükten sonra ailemi gördüğümde tüm duygularımı ortaya çıkardım. Bildikleri sakin insan değildim o sıra. En son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyordum. Bu çok değişikti.'' dedi.

"HEP AVUKAT OLMAK İSTEDİM"

Kariyeri hakkında da konuşan Lens, ''Ajax'tan ayrıldıktan sonra farklı bir yol seçmem gerektiğini biliyordum. Bu belki futbol dışı da olabilirdi. Okulda her zaman en iyisi olmak istiyordum. Her zaman avukat olmak istediğimi söylemişimdir. Belki de Ajax'tan ayrılmamın temel sebeplerinden biri budur. Benim mental problemlerim olduğunu söylediler. Sonunda her şeyi atlattım.'' şeklinde konuştu.

"HOLLANDA'YA DÖNMEYECEĞİM"

Fenerbahçe'den takım arkadaşı Gregory Van der Wiel hakkında da konuşan Lens, ''Van der Wiel ile uzun süre önce tanışmıştık. Van der Wiel ve ben birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Kariyerimden şu an oldukça mutluyum. Futbolcu olarak Hollanda'ya bir daha dönmeyeceğim. Bunun için çok geç.'' yorumunda bulundu.
Eski takımı Ajax'a karşı bir intikam duygusu olup olmadığı sorulan Lens, buna cevap olarak ''Eğer Ajax'a karşı rakip takımda oynarsam her zaman ekstra bir oyun ortaya koymaya çalışırım. Ama bu kulübe karşı bir nefretim yok. Hala onları takip ediyorum.'' dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...