Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜİKAS EYÜPSPORSAMSUNSPOR A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORNET GLOBAL SİVASSPORANTALYASPOR A.Ş.GÖZTEPE A.Ş.SİPAY BODRUM FKKASIMPAŞA A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BELLONA KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.CORENDON ALANYASPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
3 saat 1 dakika önce

Hasan Arat: "Beşiktaş doğru yolda"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Aray, siyah-beyazlı kulübün büyük bir değişim yaşadığını söyledi. İşte Hasan Arat'ın açıklamaları...
Futbol - Futbol
4 saat 50 dakika önce

Son dakika! Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!

Son dakika haberi: Beşiktaş Divan Kurulu 2024 yılı 2. olağan toplantısı gerçekleştiriliyor. Siyah-beyazlılarda, Denetim Kurulu Üyesi Özgür Şentürk, siyah-beyazlı kulübün 31 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla toplam borcunun 10 milyarı aştığını açıkladı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
4 saat 55 dakika önce

UEFA'nın Eski Başkanı Michel Platini'den futbolda devrim olacak öneri!

UEFA'nın eski başkanı Michel Platini'den çok konuşulacak bir öneri geldi. Dünyaca ünlü efsane futbol adamı, maçların 11'e 11 yerine 10'a 10 oynamasının rekabeti artırabileceğini söyledi.
 - Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'ı ağırlıyor!
5 saat 16 dakika önce

Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk edecek: İşte Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 6. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de konuk edecek. İşte muhtemel 11'ler...
 - Usta gazeteci hayatını kaybetti
6 saat 39 dakika önce

Türk spor basınının acı kaybı: Ercan Güven hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde spor yazarı Ahmet Çakır'ın vefat etmesinin ardından Türk spor basınının bir usta kalemi daha hayatını kaybetti. Usta spor yazarı Ercan Güven hayata gözlerini yumdu. Güven'in ölüm nedeni de belli oldu.
 - Süper Lig'in şampiyonunu belirlediler!
7 saat 24 dakika önce

Yapay zekadan gündem olacak tahmin: Süper Lig'in şampiyonunu belirlediler!

Süper Lig'de yeni sezon büyük bir heyecanla başlarken 6. haftada bugün Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip dev derbi öncesi EuroClubIndex sitesi, Süper Lig'de 2024-2025 sezonda şampiyonunun hangi takım olacağını tahmin etti. İşte ses getiren o tahmin...
Spor - Spor
11 saat 23 dakika önce

Galatasaray'ın eski yıldızı Melo eski takımına yeşil ışık yaktı

Sarı kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Felipe Melo hem Fenerbahçe - Galatasaray maçına dair değerlendirmelerde bulundu hem de eski takımına dönüş sinyalini verdi. Melo, akşamki derbi maçına dair favori oyuncusunu da söyledi.
Futbol - Futbol
17 saat 36 dakika önce

Fenerbahçe derbi için kampa girdi!

Trendyol Süper Lig'de derbi haftası heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamladı.
 - Sosyal medya bu videoyu konuşuyor
18 saat 2 dakika önce

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokatlı saldırı! Gözaltına alındı

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anlar sosyal medyada ortaya çıktı. İn'e tokat atan kişi "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler" dediği görüldü.
Futbol - Futbol
19 saat 4 dakika önce

Erteleme maçlarının PFDK sevkleri açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de erteleme maçlarında yaşanan olaylarla ilgili PFDK sevkleri açıklandı.
Futbol - Futbol
19 saat 39 dakika önce

Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi!

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçı öncesi hazırlıklarına devam ederken güzel haber Mauro Icardi'den geldi. Arjantinli golcünün çalışmalara başlaması takımda yüzleri güldürdü.
Futbol - Futbol
20 saat 3 dakika önce

Alex Ferguson içindeki futbol özlemini açıkladı!

İngiliz devi Manchester United efsanesi Sir Alex Ferguson, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlüğü özlediğini açıkladı.
Spor - Spor
21 saat 22 dakika önce

Arda Güler takım arkadaşı Courtois'in belgeselinin galasına sevgilisi ile katıldı!

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, basketbolcu sevgilisi Duru Nayman ile beraber Belçikalı kaleci Courtois'nın belgeseli için düzenlenen galada görüntülendi.
Voleybol - Voleybol
21 saat 44 dakika önce

Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank’ı 3-0 yendi!

TYSD Ankara tarafından düzenlenen dörtlü voleybol turnuvasında Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank’ı 3-0 mağlup etti.
 - Eski takımına gözdağı
21 saat 59 dakika önce

Michy Batsuayi'den derbi paylaşımı geldi!

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'den transfer ettiği Belçikalı golcü futbolcu Michy Batshuayi, derbi öncesi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Futbol - Futbol
22 saat 24 dakika önce

Trabzonspor, Savic'in sakatlandığını açıkladı!

Bordo-mavili takım Kayserispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Karadağlı stoper Stefan Savic'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
22 saat 32 dakika önce

Trabzonspor - Kayserispor maçı VAR kayıtları açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de 3. hafta erteleme maçları tamamlandı. TFF'nin YouTube kanalından VAR kayıtları açıklandı.
 - Saniyeler içinde tükendi
23 saat 11 dakika önce

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine bilet almak isteyenler şoke oldu! Saniyeler içinde tükendi

Yarın Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Dev derbinin biletleri ise satışa çıkmıştı ancak futbolseverler hiç beklemediği bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Derbinin biletleri 4.1 saniyede tükendi.
 - Batshuayi taraftarı ayaklandırdı
23 saat 20 dakika önce

Michy Batshuayi'den derbi öncesi olay paylaşım

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi için nefesler tutuldu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi derbi maçı öncesi olay bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.
Spor - Spor
20 Eylül 2024 - 02:56

Şenol Güneş kırgın ve kızgın! Beraberlik sonrası eleştirilerini sıraladı

Trabzospor'un berabere kaldığı Kayserispor maçı sonrası Şenol Güneş öz eleştirilerini sıraladı. Kırgın ve kızgın olduğunu vurgulayan Güneş açıklamalarında oyuncularına da tepkisini gösterdi.
Spor - Spor
20 Eylül 2024 - 02:02

 UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçları tamamlandı: Zirvedeki takım belli oldu

 UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta puan sıralamasının birincisi belli oldu. Maçların tamamlanmasıyla Bayern Münih ilk hafta UEFA puan durumunun birinci sırasında yer alırken diğer takımların durumu da belli oldu. İşte  UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta skorları...
Sona Git