Tgrt Haber

Jorge Jesus'un yeni adresi Brezilya Milli Takımı! Portekiz'deki görüşme basına sızdı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Türkiye
26 Mart 2023 23:34 - Güncelleme : 26 Mart 2023 23:40
Jorge Jesus'un yeni adresi Brezilya Milli Takımı! Portekiz'deki görüşme basına sızdı

Portekiz basını Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Brezilya Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüştüğünü yazdı. Lizbon'da gerçekleştirilen görüşme sonrası 68 yaşındaki çalıştırıcının Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği belirtildi.

Fenerbahçe​ Teknik Direktörü Jorge Jesus’un yeni adresi belli oluyor. Portekiz basını, 68 yaşındaki çalıştırıcının Brezilya Futbol Federasyonu yetkilileri ile takımın başına geçmesi için Lizbon'da bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı. Jorge Jesus​'un ismi uzun süredir Brezilya'nın Flamengo​ kulübüyle de anılıyordu. Sarı-Lacivertiler Portekizli teknik direktörle 1 sezonluk sözleşme imzalamıştı.

FENERBAHÇE UZATMAYACAK

Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinde 1 maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sözleşme uzatıp uzatmayacağı merak ediliyordu.

Sezonu şampiyon tamamlaması durumunda Jesus'un sözleşmesini uzatmak isteyen başkan Ali Koç​'un Portekizli hocanın konsantrasyon kaybı yaşamaması için görüşmelerini sezon sonuna bıraktığı iddia edilmişti.

Bu sezon Fenerbahçe'nin başında 39 resmi maça çıkan 68 yaşındaki çalıştırıcı; 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 2.18'lik puan ortalaması yakaladı. Birkaç gün önce de Brezilyalı ünlü bir gazeteci "Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceğine yemin edebilirim" sözleri haber olmuştu.

Kaynak: Türkiye
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...