Tgrt Haber

'Kadıköy Darphanesi' para basmaya devam ediyor! Fenerbahçe'nin kasası Michy Batshuayi ile dolacak 

30 Ağustos 2023 16:50 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 17:00
'Kadıköy Darphanesi' para basmaya devam ediyor! Fenerbahçe'nin kasası Michy Batshuayi ile dolacak 

Fenerbahçe, bu sezon yaz transfer döneminde yaptığı futbolcu satışlarıyla 50 milyon Euro üzeri gelir elde ederken Nottingham Forest'e transfer olması beklenen Michy Batshuayi'den elde edeceği gelir belli oldu. İşte transferin ayrıntıları... 

Gerçtiğimiz sezon başında Michy Batshuayi​'yi kadrosuna katan Fenerbahçe​ bu transferi 3,5 milyon Euro'ya bitirmişti. İngiltere Premier Lig'e geri döneceği öne sürülen Batshuayi'nin sarı-lacivertli kulübe kazandıracağı gelir ise belli oldu. 

Nottingham Forest​'e transfer​ olması beklenen Michy Batshuayi'nin bonservisi de şekillenmeye başladı. A Spor'un haberine göre deneyimli futbolcunun satışından Fenerbahçe'nin kasasına 6.5 milyon Euro girecek. 

GEÇTİĞİMİZ SEZON 22 GOLE DİREKT KATKI 

Sağlık kontrollerinden geçip resmi imzayı atmak için İngiltere'ye gitmesi beklenen Batshuayi, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkmış ve 20 gol, 2 asistlik skor katkısı vermişti. 

Kaynak: A Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...