Tgrt Haber

Kaptan Emre, Emenike'yi azarladı

18 Ocak 2015 14:16
Kaptan Emre, Emenike'yi azarladı

Sezonun ilk yarısında sahada Emre, saha kenarında teknik direktör İsmail Kartal ile sorun yaşayan Emmanuel Emenike, Antalya kampında da rahat durmuyor.

Yönetici Mahmut Uslu ve İsmail Kartal'ın "İyi çalışıyor" diye motive etmeye çalıştığı Nijeryalı golcüde gerçek bambaşka. İsmail Kartal'ın, "Güçsüzsün. Gol kaçırman bundan" dediği ve ağır bir çalışma programı verdiği Emenike "su koyverdi". Nijeryalı futbolcunun ağır idmanlardan "Hastayım, sakatım" bahaneleriyle kaytarmaya çalışması kaptan Emre Belözoğlu'nun da sinirlerini gerdi. Emenike 'yi bir kenara çeken Emre'nin, "Senin derdin ne kardeşim. Herkes çalışıyor, sen kaytarmak için çareler üretiyorsun" sözleri otelde çınladı. Emenike'nin sezonun ilk yarısında saha içinde tartıştığı pozisyonu hatırlatarak, "Benimle bir sorunun mu var" sözleri de Emre'yi iyice kızdırdı: 
BEN KİN TUTMAM 
Seninle sorunum yok. Sahada olan sahada kadır. Ben kin tutmam. Seninle Emre Belözoğlu olarak değil takım kaptanı olarak konuşuyorum. Sen kendini ne zannediyorsun? Herkes canını dişine takmış çalışıyor. Takımın patronu İsmail hocanın dediklerini yapıyor. Sen başka havadasın. Şampiyonluk için kenetlendik, bunu başaracağız. 
HUZURU BOZAMAZSIN 
Emenike, sözünü kesmeye çalışsa da Emre durmadı: Takımın huzurunu bozmana izin vermeyeceğiz. İdmana çıkmamak ne demek? Güçsüzsün, bunu kabul et. Bunu da çok çalışarak giderebilirsin. Herkes nasıl çalışıyorsa sen de öyle çalışacaksın... Emre'nin bu çıkışından teknik direktör Kartal ve diğer oyuncuların da haberi olduğu öğrenildi. Emenike'nin moralinin oldukça bozulduğu, yönetim ile görüşerek ayrılmak istediğini söyleyeceği belirtiliyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...