Tgrt Haber

Kartal, 'İkisi de puan kaybedecek'

11 May 2015 04:46
Kartal, 'İkisi de puan kaybedecek'

Sivas'tan 3 puanla dönen F.Bahçe'de İsmail Kartal, "İki rakibimiz de kaç maçta son dakikada gol atarak puan kurtardı. Birbirleriyle oynayacak olmaları dışında ikisinden de puan kaybı bekliyorum. 4'te 4 yaparsak şampiyonuz" diye konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, son dakikalarda gelen Sivasspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kartal'ın sözleri: "Maça Webo ile başlasaydım, belki erken yorulacaktı bu golü atamayacaktı. O zaman ne denecekti? Emenike'nin gücüyle, hızıyla iş yapabileceğini düşündük. Ama baktık oyun tıkandı. Tıkanınca Webo hamlesini yaptık. 

G.SARAY İÇİN AVANTAJ!
Ben kendime güvenen bir insanım. Rahatım, kendimi biliyorum. Lucescu'nun başkalarının adları yazılıyor. Buranın kapısı da herkese açık. G.Saray'ın önce oynamasından tabii ki etkileniyoruz. Etkilenmiyoruz desek yalan olur. Dakika 84... Şurada 5-6 dakika daha berabere gitse, sen yensen öne geçiyorsun. Hafta içi ikisi de deplasman biz çarşamba içeride oynuyoruz. 

SONLARDA ÇOK PUAN ALDILAR
Oyunculara kendimiz gibi futbol oynamamız ve sakin olmamız gerektiğini anlatıyoruz. Kendimiz gibi oynarsak maçı kazanacağımızı söylüyoruz. Mağlubuz diye özgüveni yitirmemelerini öğütlüyoruz. Birbirleriyle oynayacak olmalarının yanı sıra kalan haftalarda iki rakibimizin de puan kaybetmesini bekliyoruz. Kaç maç son anlarda attıkları gollerle puan aldılar. Bir yerde olabilir diyorum. 

DEVRE ARASI YILDIRIM FIRÇASI
Sivas maçında devreyi 2-1 geride kapatann F.Bahçe'nin soyunma odasında Aziz Yıldırım fırtınası esti. Bitiş düdüğüyle birlikte soluğu soyunma odasında alan Yıldırım'ın futbolcuları sert bir dille uyararak kendilerini toparlamalarını istedi. Bu fırçanın ardından maçı çeviren F.Bahçeli futbolcuların maç sonu Yıldırım'ın konuşmasının etkisiyle galibiyeti dahi kutlamadığı öğrenildi.

EMRE VE RAUL'DAN İYİ HABER GELDİ
F.Bahçe'de Sivasspor maçında sakatlanan Emre Belözoğlu ve Raul Meireles'ten iyi haber geldi. Dün basına kapalı bir idman yapan sarı-lacivertlilerde kontrolleri yapılan Emre ve Meireles'in bir sorunu bulunmadığı ve Erciyes maçında oynayabilecekleri öğrenildi. Bu arada, antrenman öncesi Emenike'nin 28. yaş günü pasta kesilerek kutlandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...