Tgrt Haber

Kenan Yıldız parlamaya devam ediyor! 6. kez ilk 11'de olacak

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 16:03 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 16:04
Kenan Yıldız parlamaya devam ediyor! 6. kez ilk 11'de olacak

İtalya Serie A'da liderliğini koruyan Juventus'un Empoli'yle oynayacağı maçta genç milli takımın yıldızı Kenan Yıldız'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor. 

İtalya basında yer alan haberlere göre, son zamanlarda attığı gollerle ve yaptığı çıkışla gündeme gelen Kenan Yıldız​, Empoli karşısında da sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Milli futbolcu böylece peş peşe 6 maçta ilk 11 oyuncusu olarak görev yapmış olacak. 

Chiesa'nın alternatifi olan Kenan Yıldız, oyuncunun sakatlanması ve form grafiğinin düşmesiyle ilk 11'e girmişti. O günden beri de kadrodaki yerine sağlamlaştıran ve Allegri'nin tam onayınca alan genç futbolcu Empoli karşısında da yerine koruyacak. Chiesa'nın ise bu maçta yedek kulübesinde maça başlaması bekleniyor. 

KRİTİK KARAR HOCADA 

Ancak İtalyan basını, Kenan Yıldız'ın ilk 11 serisinin sonraki hafta oynanacak Inter​ maçında sona ereceğini düşünüyor. Kritik maçta Chiesa'nın ilk 11'e döneceği ve Kenan Yıldız'ın yeniden yedek bekleyeceği belirtiliyor.

Kenan Yıldız parlamaya devam ediyor! 6. kez ilk 11'de olacak

Vlahovic'le iyi bir ikili oluşturan Kenan'ın yerini koruyup koruyamayacağın önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...