Tgrt Haber

Kezman'dan olay Fenerbahçe itirafı

06 Nisan 2016 18:57
Kezman'dan olay Fenerbahçe itirafı

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, 10 yılda kazanabileceği parayı, Fenerbahçe'den 2 yılda kazandığını itiraf etti.

Sarı-Lacivertli formayı 2006-2008 yılları arasında giyen Sırp golcü Mateja Kezman, Türkiye günleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa'nın SoFoot.com sitesinde yayınlanan röportajında, Fenerbahçe ile ilgili konuşan Kezman, Sarı-Lacivertli kulübün kendisine 10 yılda kazanabileceği parayı 2 yıl için teklif ettiğini, hal böyle olunca düşünmeden Türkiye'ye gittiğini itiraf etti.  Türkiye'de kazandığı paranın yanında başarışı sezonlar geçirdiğini belirten Kezman, ''İlk sezonumda şampiyon olduk. İkinci sezonda Türkiye Kupası'nı kazandık. Türkiye'de önemli tecrübeler edindim. Orada kendimi yıldız gibi hissediyordum. İnsanlar beni her yerde durduruyordu. Parkta, restorantta, otoparkta... Çılgıncaydı. Türkiye'de insanlar için futbol çok şey ifade ediyor. Politikadan bile önemli. Bu yüzden işler iyi giderken, Fenerbahçe'den ayrılmak zor oldu'' ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...