Tgrt Haber

Klopp sessiz başladı

18 Ekim 2015 05:29
Klopp sessiz başladı

Liverpool'un başına geçmesi Avrupa futbolunda büyük heyecan yaratan Alman çalıştırıcı, ilk sınavında Tottenham'a karşı gol sevinci yaşayamadı

Brendan Rodgers ile yollarını ayıran Liverpool, yeni çalıştırıcısı Jürgen Klopp yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Tottenham ile 0-0 berabere kaldı... Çalkantılı günler geçiren bir diğer Premier Lig ekibi Chelsea, Diego Costa ve kendi kalesine Alan Hutton'ın attığı gollerle Aston Villa'yı 2-0 yendi. Lider Manchester City, Sterling'in hat-trick, Bony'nin duble yaptığı mücadelede Bournemouth'u 5-1, ManU ise Everton'ı Schneiderlin, Herrera ve Rooney'nin golleriyle 3-0 devirdi. 

WOLFSBURG'LU MAX KRUSE'DEN GOL ŞOV

Bundesliga'da Wolfsburg'un Hoffenheim'ı 4-2 yendiği mücadeleye Alman milli golcü Max Kruse'nin performansı damga vurdu. Kruse, 1, 62 ve 83'üncü dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaptı. Bu sezon Bundesliga'ya yükselen Darmstadt 98 ise Augsburg'u deplasmanda 7'de Wagner ve 29'da Niemeyer'in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek başarılı çizgisini sürdürdü.

SALİH UÇAN'LI ROMA UYGUN ADIM İLERLİYOR

Serie A 8'inci hafta mücadelesinde Empoli'yi konuk eden Roma, 56'da Pjanic, 59'da De Rossi ve 69'da Mohamed Salah'ın attığı gollerle 3-0 kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin Fenerbahçe'den satın alma opsiyonu ile kiraladığı Salih Uçan, 68'inci dakikadan itibaren şans bulurken etkili oyunu ile alkışlandı. Roma, puanını 17'ye yükselterek maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...