Tgrt Haber

Kocaman imzayı attı, hedefini açıkladı

30 Haziran 2017 16:14
Kocaman imzayı attı, hedefini açıkladı

Fenerbahçe'ye yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, düzenlenen imza töreninde hedeflerini anlattı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, kariyerinin zirve noktasının "Fenerbahçe" olduğunu belirtti ve kaleci ile santrfor arayışında olduklarını söyledi.

Dört sezon sonra yeniden Fenerbahçe'nin başına geçen Aykut Kocaman geri döndüğü için mutlu olduğunu belirterek "Tekrar burada olmak gurur verici. Bizim için zirve Fenerbahçe'dir. Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe. Bizim de temel amacımız futbol takımını en iyi yerlere getirmek." dedi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu olduğuna da değinen Kocaman, "Gücümüzün farkına varıp, silkelenip hedefe koşmalıyız. 4 yıldır şampiyonluktan uzağız. Bir takım nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam edeceğim." şeklinde konuştu.

MERKEZ SANTRFOR VE KALECİ İSTİYOR

Mathieu Valbuena Fenerbahce

Transfer çalışamaları hakkında bilgi veren Kocaman bir iki oyuncu ile daha ilgilendiklerini açıkladı.

"Bizim bu dönemdeki en büyük transferimiz, varolan oyuncularımızın motivasyonunu, uyumunu yükseltmek. Bir veya iki oyuncuyla daha temaslarımız sürüyor. Merkez forvete takviye yapmak zorundayız."

"Volkan'la yarışacak bir kaleci arayışı içindeyiz. Kamp sonrası kimlere veda edeceğimiz belli olacak."

"Mehmet Ekici ve Valbuena'nın pozisyonları belli. Dirar'ın önde mi, geride mi katkı sağladığını gözlemleyeceğiz. Lens ya da Sow şu an bizim oyuncumuz değil. O yüzden onlar hakkında konuşmam doğru olmaz."

"BÜYÜK TAKIM GİBİ OYNAYACAĞIZ"

Aykut Kocaman Fenerbahce 06302017

Kendisini Fenerbahçe'den ayrı kaldığı dört senede geliştirdiğini sözlerine ekleyen Kocaman, yeni sezondaki oyun anlayışları hakkında da bilgi verdi.

"Kendi adıma 4 sene önceki yerden daha ilerdeyim."

"Bu oyun defansif ve ofansif olarak ayıramazsınız. Büyük takımsanız, saha içindeki dönüşümleri iyi ayarlamak zorundasınız."

"Fiziksel kalite olmadan bu oyun oynanmaz. Önce kendi kapasitelerini artıracağız. Sonra zihinsel kalite katacağız. Doğru pozisyon alma konusunda çalışacağız. Koşu mesafelerinin o zaman bir anlamı oluyor."

"SOPAYLA DEĞİL AMA ANLATACAĞIZ"

Robin van Persie Fenerbahce

Aykut Kocaman, bazı oyuncuların Fenerbahçe'nin büyüklüğünün farkıdna olmadığını da ifade ederek "Bazı oyuncular nerede olduklarının farkında değil. Bunu onlara anlatacağız ama sopayla değil." şeklinde konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...