Tgrt Haber

Konya maça hazır

13 Ekim 2015 05:07
Konya maça hazır

Dev Türk bayraklarıyla süslenen şehrin caddelerine A Milli Takım Direktörü Fatih Terim ve milli oyuncuların posterleri asıldı. Biletleri tükenen kritik karşılaşma için hazırlıklar tamamlandı...

Konya'da heyecan dorukta... A Milli Takım'ın EURO 2016 elemelerinde İzlanda ile oynayacağı son maç için hem şehirde hem de Torku Arena Stadı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Kritik maç için Valilik, Konya Büyükşehir Belediyesi, TFF ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortak bir çalışmayla şehri adeta kırmızı-beyaza boyadı. Caddelere dev Türk bayrakları asılırken, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve milli futbolcuların posterleri şehrin her yerini süsledi. Biletleri tükenen maç için statta da tüm koltuklara kırmızı-beyaz bayraklar konulacağı bildirildi. 

EL VE SIRT ÇANTASI YASAK! 
SABAH'a konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Teröre en güzel cevabı birlik ve beraberliğimizle verebiliriz. Sokaklar hazır. Herkes maçı bekliyor" dedi. Bu arada Ankara'daki terör eylemi yüzünden bugün seyircilerin maça el ve sırt çantalarıyla girmesine izin verilmeyecek. Polislerin izinleri iptal edilirken statta 750'nin üzerinde özel güvenlik görevlisi ile 2000'in üzerinde polis görev yapacak. 

SOSYAL MOTİVASYON
Konya'da "Yüksel daha yukarı, sen başarırsın" sloganı ile karşılanan A Milli Takım için Torku Arena Stadı'nda özel bir bölüm oluşturuldu. Ay-yıldızlı takım hakkında sosyal medyada yer alan mesajlar, motivasyon için kırmızı bir zemin üzerine yazıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...