Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Krasnodar kimdir? Krasnodar'ın futbolcu değerleri

12 Aralık 2016 17:04
Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Krasnodar kimdir? Krasnodar'ın futbolcu değerleri

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar oldu. Krasnodar'ın temsilcimiz Fenerbahçe'ye çıkmasının ardından takımın kim olduğu merak ediliyor. Krasnodar kimdir, futbolcu değerleri neler, Fenerbahçe Krasnodar maçı ne zaman?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda rakibi Rus ekibi Krasnodar ile oldu. Rusya Premier Lig'de 5. sırada yer alan Krasnodar'ı merak edenler için tüm bilgilerini haberimizde topladık. İşte Fenerbahçe'nin rakibinin değerleri ve bilgileri...

KRASNODAR STADYUMUNUN İSMİ

Rusya temsilcisi maçlarını 34 bin kişi kapasiteli 'Krasnodar Stadyumu'nda oynuyor.

KRASNODAR'IN FUTBOLCU DEĞERLERİ NELER

Transfermarkt'ın verilerine göre Krasnodar'ın kadrosundaki futbolcuların toplam değeri yaklaşık 93 milyon euro.  13 futbolcunun çeşitli milli takımlarda forma giydiği Rus ekibinin yaş ortalaması ise 28,7.

KRASNODAR'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ KİMDİR

Fenerbahçe'nin rakibini 6 Ekim 2016'dan bu yana 47 yaşındaki teknik direktör Igor Shalimov yönetiyor.  Shalimov, 2019 yılının Haziran ayı sonuna kadar Krasnodar'ın teknik direktörlüğünü yapacak. 

KRASNODAR'IN GOLCÜSÜ

Fedor Smolov, Krasnodar'ın en golcü futbolcusu olarak dikkatleri çekiyor.  Rus futbolcu 12 maçta 10 gol atarken 1 de asist yaptı.  Takımın Brezilyalı yıldızı Ari ise 11 maçta forma giyerken 4 gol 4 de asist yaptı. 

2. OLARAK GRUPTAN ÇIKTI

Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda Schalke, Salzburg ve Nice ile mücadele eden Krasnodar, grubu 7 puan ve averajla 2. sırada tamamlayarak Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

FENERBAHÇE-KRASNODAR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe-Krasnodar arasında İlk maçlar 16 Şubat’ta rövanşları ise 23 Şubat’ta oynanacak. Maçlar, Türkiye saati ile 21.00 ve 23.05’te.

KRASNODAR'IN LOGOSU

 

Fenerbahçe'nin UEFA'daki rakibi Krasnodar kimdir? Krasnodar'ın futbolcu değerleri

KANARYA GEÇEN YIL DA RUS EKİBİYLE EŞLEŞMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl da Avrupa Ligi'nde son 32 turuna yükselen Fenerbahçe yine aynı turda bir Rus ekibi olan Lokomotiv Moskova ile karşılaşmıştı.  Rakibini eleyen Fenerbahçe, son 16 turunda Ivan Bebek faciasının yaşandığı maç sonunda Braga'ya elenerek turnuvaya veda etmişti. 

KRANASNODAR'IN KADROSU

Kaleci
Stanislav Kritsyuk, Andrei Sinitsyn

Defans
Vitali Kaleshin, Alyaksandr Martınoviç, Naldo, Andreas Granqvist (Kaptan), Artur Jędrzejczyk, Sergei Petrov,

Orta Saha
Marat İzmaylov, Dmitriy Torbinskiy, Pavel Mamayev, Yury Gazinsky, Odil Ahmedov, Vyacheslav Podberyozkin, Vladimir Bystrov, Ricardo Laborde, Joãozinho, Mauricio Pereyra, Kouassi Eboue,
Tornike Okriyaşvili, Charles Kaboré

Forvet
Fyodor Smolov, Ari, Wánderson

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...