Tgrt Haber

Lazio Galatasaray maçında büyük skandal

25 Şubat 2016 19:18
Lazio Galatasaray maçında büyük skandal

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın konuk olduğu Lazio maçı öncesi olaylar çıktı. Maç sırasında ise Galatasaray taraftarı stada alınmıyor.

UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi Lazio ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik çıkmıştı. İtalya'da skandallar bitmek bilmiyor, misafirperver olmadığını gösteren İtalyanlar şimdi de Galatasaray taraftarının yarısından çoğunu stadın içine almadı. Maçın başlamış olmasına rağmen Galatasaray taraftarı stadın önünde beklemeye devam ediyor. Galatasaray taraftarları 'yönetim uyuma, taraftarın dışarda' sloganları atarken bekletilmeye devam ettiler. Ümit Karan'da duruma sosyal medya hesabından 'Böyle rezilik olmaz, Galatasaray taraftarını içeri almıyorlar' diye sitem ederken Galatasaray taraftarının bu durumu büyük tepkilere neden oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...