Tgrt Haber

Lucas Torreira, hocasına sitem etti: Beni üzüyor, anlamak zorundasınız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
07 Haziran 2024 14:10 - Güncelleme : 07 Haziran 2024 14:18
Lucas Torreira, hocasına sitem etti: Beni üzüyor, anlamak zorundasınız

Galatasaray'da taraftarın sevgilisi Lucas Torreira, Uruguay Teknik Direktörü Marcelo Bielsa'nın kendisini milli takıma çağırmamasından dolayı sitem dolu sözler kullandı.

Ülkesinde bir radyo programına konuk olan Galatasaray​'ın tecrübeli orta sahası Lucas Torreira​, Uruguay​ Teknik Direktörü Marcelo Bielsa'nın kendisini milli takıma çağırmamasından dolayı sitem etti.

"ORADA OLAMAMAK BENİ ÜZÜYOR"

Milli takım kadrosunda olamadığı için üzüldüğünü belirten Torreira, "Orada olamamak beni üzüyor. Türkiye Ligi, Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olmayabilir ancak elimizdeki kadroya bakarsanız Galatasaray, dünyanın en iyi takımlarından biri ve ben de buradayım. Bilinmeyen bir ülkede değilim ama teknik direktörün kararlarını anlamak zorundasınız. Bir antrenörün bir oyuncuya kızıp onu çağırmayacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Lucas Torreira, hocasına sitem etti: Beni üzüyor, anlamak zorundasınız - 1. Resim

TÜM KULVARLARDA SAHADAYDI

Bu sezon sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 47 maça çıkan Torreira, 3 bin 839 dakika sahada kaldı ve 1 gol-3 asist yaptı. 28 yaşındaki orta saha, Uruguay formasını ise daha önce 40 maçta sırtına geçirdi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...