Tgrt Haber

Luka Modric Arda Güler'i ikna etti! Veliahtı olan genç yıldıza el uzattı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ağustos 2024 22:22 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 22:28

UEFA Süper Kupa maçında Atalanta'yı 2-0'la geçen Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler ile Luka Modric'in görüntüsü futbol severlerin dikkatini çekti. Karşılaşmaya 88. dakikada giren Arda Güler'in karşılaşma sonrası kupa ile fotoğraf çekilmek istememesi üzerine tecrübeli futbolcu Luka Modric devreye girdi. İşte o anlar... 

Geride bıraktığımız sezon Şampiyonlar Ligi'nin kazananı Real Madrid​ ile Avrupa Ligi’nin galibi Atalanta​, UEFA Süper Kupa​ maçında kozlarını paylaştı. Milli yıldızımız Arda Güler​'in de süre aldığı Narodowy Stadı'ndaki maçı İspanya devi kazandı. 

Real Madrid formasıyla 13 ayda 4. kupasını alan Arda Güler'in maç sonundaki görüntüsü ise dikkatlerden kaçmadı. Maç sonunda Süper Kupa ile Real Madridli futbolcular hatıra fotoğrafı çekinirken Arda Güler kupadan uzak kalmayı tercih etti. 

Luka Modric Arda Güler'i ikna etti! Veliahtı olan genç yıldıza el uzattı - 1. Resim

ARDA GÜLER'İ LUKA MODRIC​ İKNA ETTİ

Tribünden taraftarların çektiği videoda Arda Güler'in kupa ile fotoğraf çekinmek istemediği gözlemlendi. Güler'in çekingen halini fark eden yıldız futbolcu Luka Modric, ikna çabasına girdi. Güler'e elini uzatan Modric, uzun uğraşlar sonucunda hedefine ulaşırken ikili kupa ile objektiflere poz verdi. O anlar sosyal medyada viral oldu. 

Luka Modric Arda Güler'i ikna etti! Veliahtı olan genç yıldıza el uzattı - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...