Tgrt Haber

Maç sonrası Arda Turan'ı kızdıran soru: Sonra Arda sinirlendi oluyor

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
23 Eylül 2024 05:21 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 06:06
Maç sonrası Arda Turan'ı kızdıran soru: Sonra Arda sinirlendi oluyor

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan Beşiktaş maçı sonrası sorulan bir soru karşısında sinirlendi. Gazetecilere "Bırakın bu gazeteciliği" tepkisini gösteren teknik adam 9 kere sorulan soruya cevap vermeyerek "sonra sinirlenince Arda sinirlendi oluyor" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş-Eyüpspor maçı 2-1 skorla Beşiktaş'ın galibiyetiyle sona erdi. Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, maç sonrası sorulan bir soru karşısında gerildi. 9 defa yinelendiğini belirttiği soru karşısında "Bırakın bu gazeteciliği" diyerek medya mensuplarına sitem etti.

Maç sonrası Arda Turan'ı kızdıran soru: Sonra Arda sinirlendi oluyor - 1. Resim

"9 KEZ SORDUNUZ, SONRA ARDA SİNİRLENDİ OLUYOR"

90 dakikanın ardından medya mensuplarının karşısına geçen Turan, kendi maçları yerine Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili ısrarlı sorular sonrası küplere bindi.

Beşiktaş - Eyüpspor karşılaşması sonrası maç değerlendirmesi için yapılan röportaj alanında kendisine sorulan derbi sorularına tepki gösterdi. Gazeteci ile yaşadığı diyalog sonrası şu ifadeleri kullandı: "Bırakın bu gazeteciliği. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi... Bak Beşiktaş-Eyüpspor maçı var. Bana 9 kere derbi diye sordunuz, sonra sinirlenince Arda sinirlendi oluyor" dedi. Arda Turan daha sonra  alandan sinirli biçimde ayrıldı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...