Tgrt Haber

'Maça galibiyet için çıkacağız'

04 Kasım 2015 18:44
'Maça galibiyet için çıkacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibiyle yapacakları karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ikinci oldukları grupta kalan maçlarını kazanmaları halinde birinci sıradan üst tura çıkacaklarını ifade etti.

Lokomotiv Moskova ile yapacakları maçın önemli olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Lider takımla oynuyoruz. Burada onları yendiğimizde öne geçme şansımız var. Kazanırsak, avantajlı bir duruma geçeceğiz. Yarın kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

 "Gökhan ve Quaresma ile bir sorunum yok"

Gökhan ve Quaresma ile bir sorunu olmadığını belirten Güneş, "Gökhan Töre ve Quaresma yetenekli, yapıcı, sonucu değiştirmeye aday oyuncular. Hareketlerini ve becerilerini iyi kullanmadıklarında takıma da zarar verebiliyorlar. Bazen gelgitleri oluyor, sonra yerine oturuyor" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında yer alan siyah-beyazlı futbolcu Ersan Gülüm de "Yarın kazanmak için çıkacağız" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...