Tgrt Haber

Maccabi Tel Aviv'den sonra Ajax'tan skandal başvuru! Beşiktaş taraftarını istemediler, UEFA kararını verdi

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
10 Eylül 2024 09:33 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 09:40
Maccabi Tel Aviv'den sonra Ajax'tan skandal başvuru! Beşiktaş taraftarını istemediler, UEFA kararını verdi

UEFA Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel Aviv'den sonra bir skandala da Ajax imza attı. Ajax, Beşiktaşlı taraftarların deplasman tribününe gelmemesi için UEFA'ya başvuru yaptı. 26 Eylül'de yapılacak maç öncesi UEFA'nın kararı belli oldu. Beşiktaş'ta Asbaşkan Mete Vardar ise karşılaşma öncesi Beşiktaş taraftarlarına uyarıda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Beşiktaş’a karşı yapılan skandal açıklamalara yenisi eklendi. İsrail takımı Maccabi Tel Aviv’in maçın tarafsız sahada oynanması için UEFA’ya çağrı yaptığı belirtilmişti. 

İsrail basınında çıkan haberler sonrası siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel​ "Pabuç bırakmayacağız. Hayal ettikleri gibi tarafsız sahada oynanması söz konusu değil" diyerek tepki göstermişti.

Maccabi Tel Aviv'den sonra Ajax'tan skandal başvuru! Beşiktaş taraftarını istemediler, UEFA kararını verdi - 1. Resim

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARI İSTEMEDİLER, UEFA REDDETTİ

Bir skandal açıklama da Ajax’tan geldi. Daha maç haftası gelmeden Ajax​, Beşiktaşlı taraftarların gelmesini istemiyor. Hollanda temsilcisi, Beşiktaş​ maçında siyah beyazlı taraftarların deplasman tribününe güvenlik gerekçesiyle alınmaması için UEFA’ya başvurdu. Fakat Ajax​'ın bu talebi, UEFA tarafından kabul görmedi. UEFA, Ajax​'ın yaptığı başvuruyu reddetti.

Maccabi Tel Aviv'den sonra Ajax'tan skandal başvuru! Beşiktaş taraftarını istemediler, UEFA kararını verdi - 2. Resim

Böylece 26 Eylül tarihinde oynanacak olan mücadelede, Amsterdam'da 2700 Beşiktaşlı takımlarını destekleyebilecek. Ajax​ - Beşiktaş​ maçının deplasman biletleri, 32 Euro'dan satışa çkacak.

BEŞİKTAŞ​'TAN TARAFTARINA UYARI

TRT Spor'a konuşan Beşiktaş​'ta Asbaşkan Mete Vardar konuyla ilgili, "Ajax ile oynayacağımız deplasman maçında taraftarlarımızın çok dikkatli olması lazım. Daha önce oynanan karşılaşmada yaşanan bazı tribün olaylarının tekrarlanmaması ve bu maçtaki güvenlik tedbirleri ile alakalı Ajax​ Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor" demişti.

Maccabi Tel Aviv'den sonra Ajax'tan skandal başvuru! Beşiktaş taraftarını istemediler, UEFA kararını verdi - 3. Resim

UEFA Avrupa Ligi​'nde Beşiktaş​, Eintracht Frankfurt, Ajax​, Maccabi Tel Aviv​, Lyon, Malmö, Bodo Glimt, Athletic Bilbao ve Twente ile eşleşti.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...