Tgrt Haber

Madrid'i yıkan adam için sürpriz var

07 May 2015 21:30
Madrid'i yıkan adam için sürpriz var

Real Madrid'i, Devler Ligi'nde yıkan isimlerden biri için sürpriz bir detay ortaya çıktı.

Juventus ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid'e gol atan Alvaro Morata için yapılan ilginç anlaşma ortaya çıktı. Sezon başında Madrid'den 22 milyon euroya İtalya'nın yolunu tutan 22 yaşındaki oyuncu için imzalanan sözleşmede, bu yaz için 30 milyon euro, bir sezon sonra ise 35 milyon euroluk bir geri dönüş opsiyonu olduğu ifade edildi. Öte yandan bir başka kulübün Juventus'a transfer teklifinde bulunması halinde, Real Madrid'in reddetme hakkının da bulunduğu belirtildi.

"MADRİD'İ DÜŞÜNMÜYORUM, TORINO'DA MUTLUYUM"

İspanya'da geri dönüş haberleri gündemi süslerken, Morata'nın bir süre önce yaptığı açıklamaların, Madrid'in önünü kapattığı da vurgulandı. İspanyol oyuncu, "Madrid'i düşünmüyorum, Torino'da mutluyum" sözleri ile geri dönüşü düşünmediğini gösterdi.

Bu sezon Juventus'ta toplam 42 mücadelede, çoğunluğu sonradan oyuna dahil olmak üzere, 1968 dakika forma giyen genç futbolcu, 12 gol atarken, 6 da asist yaptı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...