Tgrt Haber

MediaMarkt'tan Dünya Kupası finallerine özel program

17 Aralık 2022 17:30 - Güncelleme : 17 Aralık 2022 17:34
MediaMarkt'tan Dünya Kupası finallerine özel program

MediaMarkt, Dünya Kupası finallerinin heyecanını Ersin Düzen moderatörlüğünde, Yılmaz Vural ve Tümer Metin’in yorumlarıyla 90+10 programında sürdürüyor. Üçüncülük ve final maçları öncesi, devre arası ve sonrasında yayınlanacak program, markanın video paylaşım platformu kanalında yer alıyor.

MediaMarkt, sporseverlerin önemli gündemlerinden Dünya Kupası​'na özel yayın serisi başlatıyor. Markanın video​ paylaşım platformu kanalında üçüncülük ve final maçları öncesi, devre arası ve maç sonrasında gerçekleştirilecek yayında turnuvanın nabzı tutulacak, maçların öne çıkan başlıkları ve kritik anları masaya yatırılacak. Markanın 90+10 programında yorumcu olarak futbolseverlerin yakından takip ettiği isimler bulunuyor. Ersin Düzen'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek yayınlarda yorumcu olarak da Yılmaz Vural ve Tümer Metin yer alacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...