Tgrt Haber

Mauro Icardi'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: NTV Spor
01 Temmuz 2023 21:53 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 21:59
Mauro Icardi'nin menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi biten Mauro Icardi'nin menajeri ve aynı zamanda eşi olan Wanda Nara, Arjantinli yıldızın geleceği hakkında konuştu.

Galatasaray​'da geride bıraktığımız sezon kiralık olarak geçiren ve üstün performansıyla sarı-kırmızılı kulübün transfer listesinin en başında bulunan Mauro Icardi​'nin mesanjeri Wanda Nara​, yıldız futbolcunun geleceği hakkında konuştu.   

PSG​ ile sözleşmesi devam eden Mauro Icardi'nin menajeri ve aynı zamanda eşi olan Wanda Nara, konuyla ilgili değerlendirmede bulundu.   

"CEVAPLAMASI ZOR BİR SORU"  

NTV Spor'un haberine göre, Wanda Nara Gente dergisine verdiği röportajda, "Icardi, İstanbul​'da kalacak mı?" sorusuna, "Cevaplaması zor bir soru" yanıtını verdi. Ayrıca Nara, "İstanbul'a yerleşecek misin?" sorusuna da "Hayır, yerleşmeyi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.  

"İSTANBUL'DA ÇOK MUTLULAR" 

Wanda Nara, Arjantin'deki MasterChef programı gibi çeşitli projelerde yer aldığından dolayı İstanbul'a yerleşmenin zor olduğunu belirterek, "Mauro, Türkiye'de hayatını çok iyi organize etti. Antrenman saatleri çocuklara göre. Mauro çocukları okula götürüp getiriyor ve onlarla ilgilenebiliyor. Çocuklar da Mauro'ya maç günleri eşllik ediyor. İstanbul'da çok mutlular" dedi.  

Mauro Icardi, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 26 maçta 23 gol ve 8 asist kaydetti.   

 

 

 

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...