Tgrt Haber

Messi, 'Eve mutlu dönüyoruz'

12 Ağustos 2015 07:24
Messi, 'Eve mutlu dönüyoruz'

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı, sezona kupayla başladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

UEFA Süper Kupa'yı kazanan Barcelona'da maçın adamı seçilen Lionel Messi, sezona kupayla başladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten Messi,  "Kazandığımız ve sezona kupayla başladığımız için çok mutluyuz. Eve mutlu bir  şekilde dönüyoruz" dedi.
 
Maçın başında beklemedikleri bir gol yediklerini ifade eden Arjantinli  yıldız, "Karşılaşmaya iyi başlayamadık. Sonrasında toparlandık, rahatladık ve  topa hakim olmaya başladık. Böyle olunca birçok pozisyona girdik ve goller geldi  ama kazanmak gerçekten çok zor oldu" şeklinde konuştu.
 
Messi, kendisi için hangi kupanın daha önemli olduğu yönünde gelen bir  soru üzerine, kariyeri boyunca oynadığı tüm kupaların ve finallerin büyük önem  taşıdığını, bu maçları birbirinden ayıramayacağını ifade etti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...