Tgrt Haber

Messi o sözleşmeyi imzalayacak mı

05 Mart 2014 18:12
Messi o sözleşmeyi imzalayacak mı

Lionel Messi'nin, sezon sonunda kendisini en çok kazanan futbolcu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi'nin sezon sonunda kendisini en çok kazanan futbolcu yapacak yeni bir sözleşme imzalayacağını açıkladı. Kariyerini Camp Nou'da tamamlamak isteyen 26 yaşındaki yıldız oyuncu için açıklama yapan Katalan ekibinin başkanı, "Onun dünyanın en çok kazanan oyuncu olmasını istiyoruz ve yazın bunun için her şey yapılacak" dedi. Arjantinli yıldız oyuncuyu satmak istemediklerini belirten Bartomeu, "Bizimle kalacak ve umarız Camp Nou'dan emekli olur" diye konuştu.
Barcelona başkanı ayrıca, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Carles Puyol'a da değinirken, "Yakın gelecekte ne yapacağını bilmiyorum; ancak eminim ki kulübe erken döner. Hala bize vereceği çok şey var" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz Eylül ayında Ronaldo, Real Madrid ile yeni bir sözleşme imzalamıştı. Portekizli yıldız, vergiler ve primler dışında yıllık 17 milyon euroya imza atmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...