Tgrt Haber

Mesut Özil'in finalde giydiği forma Rihanna'da

15 Temmuz 2014 14:24
Mesut Özil'in finalde giydiği forma Rihanna'da

Mesut Özil Almanya - Arjantin Dünya Kupası Finali maçında giydiği formayı UEFA başkanı Michael Platini'ye vermişti, forma Platiniden Rihanna'ya gitti.

Mesut Özil'in formasını, Platini aracılığıyla maçı tribünde izleyen dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya gönderdiği öğrenildi. Mesut Özil geçtiğimiz gece oynanan Almanya - Arjantin Dünya Kupası Finali maçında Kupa Töreninde formasını çıkardığı için çok tartışılmış fakat sonra gerçeğin Formayı UEFA başkanı Michael Platini'ye verdiği ortaya çıkınca ise Mesut üzerinden eleştiriler kalkmıştı. İşte Platini'nin Mesut'tan aldığı formanın asıl sahibi belli oldu. O isim Rihanna..Almanya'nın Arjantin'i 1-0 yenerek dördüncü kez Dünya Şampiyonu olduğu final maçının ardından kupa töreni sırasında Mesut Özil formasını UEFA Başkanı Michael Platini'ye vermesi akıllarda 'O formayı Platini mi aldı başkasına mı verdi' sorusunu getirmişti...Önce formayı UEFA Başkanı Platini'nin hatıra olarak aldığı sanıldı. Ancak daha sonra gerçek ortaya çıktı.Mesut Özil'in formasını, Platini aracılığıyla maçı tribünde izleyen dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'ya gönderdiği öğrenildi.

(Star)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...