Tgrt Haber

Michael Schumacher'e büyük jest

04 Ağustos 2014 19:02
Michael Schumacher'e büyük jest

Mercedes, Aralık ayında geçirdiği kayak kazası sonrası aylarca komada kalan Michael Schumacher'in sözleşmesinin devam edeceğini açıkladı.

Temmuz ayında Schumacher henüz yoğun bakımdayken, Alman sporcunun kişisel sponsorlarından içecek markası Rosbacher, eski Ferrari ve Mercedes pilotuyla reklam sözleşmesini tek taraflı feshettiğini açıklamıştı. Daimler başkanı Dieter Zetsche ise, Mercedes-Benz'in, markanın temsilcisi Michael Schumacher ile olan sözleşmesini, Alman sporcunun İsviçre'de süren tedavisine rağmen sonlandırmayacağını kesin bir dille açıkladı. Mercedes'in Schumacher ile olan sözleşmesine devam kararı ile ilgili olarak ise Zetsche, "Michael'in kontratında hiçbir değişiklik yapmayı, hiçbir süreçte düşünmedik." dedi. Zetsche ayrıca, ailenin mahremiyetine duyduğu büyük saygıdan ötürü henüz Alman pilotun ziyaretine ne hastanede, ne de rehabilitasyon merkezinde gitmediğini ifade etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...