Tgrt Haber

Milan'dan Zlatan Ibrahimovic sürprizi

12 Nisan 2015 22:27
Milan'dan Zlatan Ibrahimovic sürprizi

Fransa'da istenmeyen adam haline gelen Ibrahimovic'e bir teklif geldi.

Serie A devi Milan, Fransa'da istenmeyen adam haline gelen Zlatan Ibrahimovic için transfer girişiminde bulundu. İngiliz Daily Express'in haberine göre Milan, PSG'de sergilediği davranışlar nedeniyleFransa'da büyük tartışmalar oluşturan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in menajeriMino Raiola ile gizli bir görüşme yaptı. Yapılan bu görüşmede Milan'ın Raiola aracılığıyla Ibrahimovic'e yıllık yaklaşık 10 milyon avroluk bir sözleşme önerdiği belirtildi. Milan'ın bu transferi gerçekleştirmesi durumunda Zlatan'ı isteyen Manchester United, Liverpool ve Chelsea gibi kulüplerimağlup edeceği de gelen haberler arasında.

MILAN'A ÇİNLİ SAHİP
Milan'ın sahibi Berlusconi'nin yakın zamanda kulübün %75'ini Çinli bir yatırımcıya satacağı haberleri bulunuyor. Bu gelişmenin gerçekleşmesi durumunda Milan'ın, büyük bir mali yenilenmeyle içinden geçtiği kötü zamanları atlatacağı yorumları yapılıyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...