Tgrt Haber

Milli yıldız Chelsea'ye mi gidiyor

20 May 2015 02:54
Milli yıldız Chelsea'ye mi gidiyor

Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal için ortaya atılan Chelsea iddiasına menajeri açıklık getirdi.

Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal'ın Chelsea'ye gideceği iddialarına menajeri Batur Altıparmak'tan yalanlama geldi. Altıparmak, İngiliz Metro gazetesine yaptığı açıklamada; "Bu haberler, dedikodu başka bir şey değil. Enes'in sözleşmesinin bitmesine bir yıl varken; Chelsea'nin 7 milyon euro'luk teklif yapması çok mantıksız olurdu zaten. Enes kuşkusuz çok yetenekli bir oyuncu, büyük kulüplerin kendisini yakından takip ettiği doğrudur" dedi.

Altıparmak, Enes'in tek menajerinin kendisi olduğunu belirterek; "Türkiye dışındaki lisanslı veya lisanssız bazı menajerler onu sanki kendi oyuncularıymış gibi bazı kulüplere sunmaya çalışıyorlar" diyerek sözlerini tamamladı.

Enes '4 Büyükler'in de gözdesi

Bursaspor'un genç yıldızı Enes için yurt dışından başka teklifler de olduğu biliniyor. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle Avrupa takımlarının gözdesi durumunda. Ancak genç oyuncu için 4 büyükler de devrede.

Fenerbahçe Enes için 2 senedir Bursaspor'un kapısını aşındırıyor. Başkan Aziz Yıldırım, bu transferle bizzat ilgileniyor.

Galatasaray, Bursaspor kulübüyle olan iyi ilişkilerini kullanarak Enes transferini bitirmek istiyor. Başkanlık seçimleri sürecinde çalışmalar askıya alınsa da yeni gelecek başkanın önüne konulacak ilk dosyalardan biri.

Beşiktaş aracılar vasıtasıyla haber gönderdi.

Trabzonspor, Enes transferinde Şenol Güneş faktörüyle bir anda şansını artırdı. Bordo mavililer, eski hocasıyla genç oyuncuya haber gönderip "bizde bir kaç yıl oyna, Avrupa'ya daha güçlü git" mesajı veriyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...